Wie zijn wij

Wie zijn wij

Eigenaren

Siebren is geboren op 19 november 1990 in Idskenhuizen, hier is hij opgegroeid op de boerderij met zijn ouders. Siebren heeft de opleiding MBO-bouwkunde gevolgd en daarna HBO-bouwkunde. Siebren werkt vier dagen als projectleider bij een bouwbedrijf in Sint Nicolaasga. Eén dag in de week is Siebren aanwezig op de zorgboerderij, hij voert dan met name onderhoudswerkzaamheden uit aan de boerderij.

Siebren vindt het mooie aan Boerewille dat de deelnemers vaardigheden worden aangeleerd die ze in hun dagelijks leven kunnen inzetten.

Ylona is geboren op 8 januari 1991 in Garyp, zij is opgegroeid in Earnewâld en later weer terug verhuisd naar Garyp op een hobby boerderij. Ylona heeft de opleiding MBO-verpleegkunde gevolgd en daarna HBO-verpleegkunde. Ylona heeft werkervaring opgedaan in de thuiszorg en heeft de eerste twee jaar haar werk op de boerderij gecombineerd met haar baan als verpleegkundige in de revalidatiezorg.

Ylona werkt nu twee dagen per week op de zorgboerderij, daarnaast zorgt ze ervoor dat de kwaliteit van de zorgboerderij gewaarborgd blijft. Ook verzorgt Ylona de rondleidingen, intakes, evaluaties en houdt de begeleidingsplannen op orde.

Ze geniet ervan om de deelnemers aan hun activiteiten te zien werken en hoe deelnemers zich ontplooien in hun werk en sociale contacten.

Begeleiding

Naast de twee eigenaren van de zorgboerderij hebben wij nog een vaste begeleider te weten;

Renske Offenga-Bruin

Renske is geboren op 7 oktober 1989 in Wymbritseradiel. Samen met haar man en zoontje woont ze nu in Sint Nicolaasga. Ze heeft de opleiding MBO-dierenartsassistente gevolgd en vervolgens HBO-Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH). Voordat ze bij Boerewille werkte heeft ze gewerkt als sociotherapeut bij Trajectum Hoeve Boschoord. In september 2020 is Renske bij Boerewille komen werken. Ze werkt 20 uur in de week als begeleider en verzorgt de rondleidingen, intakes, evaluaties en zorgt dat de begeleidingsplannen op orde zijn. Het mooie aan Boerewille vindt ze dat iedereen hier zichzelf kan zijn en niets moet maar alles mag… Renske werkt hier met veel plezier.

Twee vaste chauffeurs

Wij hebben twee vaste chauffeurs te weten; Appie Jelsma en Hans Postma.

Menu