rust, warmte
gezelligheid
& gemoedelijkheid

Boerewille

beleef
Boerewille

Boerewille is een zorgboerderij en een bed en brochje (B&B). Op de boerderij heerst een gezellige sfeer: onze scharrel kippen lopen overal rond, evenals de honden Tjeerd en Bram. Wij melken geen koeien meer op de boerderij, maar aan dieren geen gebrek! Als u aan komt rijden lopen de mini schaapjes en dwerg geitjes u in de wei al tegemoet. Met een paar konijnen, paarden & pony’s is de beestenboel compleet. Kortom: er is altijd leven én iets te beleven bij Boerewille!

Over Boerewille

Boerewille is in oktober 2016 opgericht door Siebren Reijenga en Ylona Veenje. Een stel met passie voor het boerenleven! In de zomer van 2016 zijn zij de uitdaging aangegaan om een bestaande zorgboerderij, bed en brochje en mini camping over te nemen. De eerste 3 jaar hebben zij alle 3 facetten van het bedrijf door gezet en in 2019 hebben ze besloten om met de mini-camping te stoppen om de zorgboerderij verder te ontwikkelen.

Het boerenleven heeft Siebren en Ylona altijd geïnteresseerd en in combinatie met de zorgervaring van Ylona en de agrarische roots van Siebren leek ons dit de perfecte kans! Siebren is geboren in Idskenhuizen, waar hij is opgegroeid op de boerderij samen met zijn twee broers en zusje. Siebren heeft een bouwkundige achtergrond en heeft zowel een MBO als HBO opleiding afgerond in deze richting. Ylona is geboren en getogen in Garyp op een hobby boerderij met haar broer en zusje. Ylona is verpleegkundige en heeft zowel een MBO als HBO diploma op zak. Bij Boerewille kunnen zij hun kennis delen en toepassen in de praktijk, gecombineerd met de passie voor de boerderij!

onze droom
komt uit!

Onze passie voor het boerenleven delen met mensen die daar behoefte aan hebben, dat is wat wij graag doen! En vanuit rust, warmte en gezelligheid op onze boerderij hopen wij dit vele jaren te mogen doen.

Boerewille is een plek voor iedereen. Want iedere persoon is uniek en heeft zijn/haar eigen levensverhaal. Zowel op de zorgboerderij als in onze B&B: wij hopen iedereen een stukje Boerewille te laten proeven en beleven!

Siebren en Ylona – Boerewille