geniet volop van
de prachtige Friese
omgeving

Omgeving

Of u voor een nachtje of misschien wel meerdere nachten naar Boerewille komt, bent u er altijd zeker van dat u volop kunt genieten van de prachtige omgeving! Het bos van Sint Nicolaasga bevindt zich op nog geen 3 kilometer afstand van Boerewille. Maar niet alleen de natuur is prachtig: er bevinden zich ook diverse gezellige, authentieke Friese dorpjes en steden in de buurt! Neem bijvoorbeeld het altijd gezellige Balk of voor wat meer winkels bent u al in 30 minuten fietsen in Joure.

Omgeving Boerewille

Ontdek de omgeving van Sint Nicolaasga door een wandeling te maken. Na nog geen 10 minuten wandelen bent u al in het schitterende bos van Sint Nicolaasga, waar diverse wandel routes doorheen lopen en waar u kunt genieten van flora en fauna. Of loop door naar het centrum van Sint Nicolaasga om de historische Sint Nicolaaskerk te bezoeken.

Pakt u liever de fiets? Vanaf Boerewille zijn er diverse fietsroutes langs bijvoorbeld het Prinses Margriet kanaal of naar Gaasterland. Dit prachtige, glooiende landschap vindt u nergens anders in Friesland!

Boerewille voor watersportliefhebbers

Ook voor de watersport liefhebber ligt Boerewille op een top locatie. De haven van Idskenhuizen of Sint Nicolaasga bevinden zich beide op korte afstand. Langs de bosrand van Sint Nicolaasga bevindt zich de “Burggolf”. Voor de golf liefhebber is dit een prachtige locatie om een balletje te slaan.

Gaat u graag een dagje shoppen? Hier bieden de dorpen Lemmer, Balk en Joure uitkomst! In deze gezellige dorpen kunt u eventueel ook diverse musea bezoeken zoals het Douwe Egberts museum of het Woudagemaal. De bushalte bevindt zich op 5 minuten wandelen vanaf onze boerderij. Vanaf hier kunt u vertrekken naar diverse locaties voor een gezellig uitje of dagje weg!