zorgboerderij
waar gemoedelijkheid
centraal staat

2017-zorgboerderij-2

wat doet
Boerewille?

Het bieden van dagbesteding op maandag, dinsdag en donderdag. Cliënten komen van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur in de middag bij ons werken. Zij wonen niet op de zorgboerderij, maar werken hier op basis van dagbesteding.

Zorgboerderij Boerewille

De werkzaamheden die zoal worden gedaan zijn het verzorgen van de dieren: we hebben kippen, schapen, dwerg geitjes, konijnen, pony’s en paarden. Ook staan er koeien bij ons voor de opfok. Daarnaast hebben we twee honden Tjeerd en Bram: de sfeermakers van de zorgboerderij!

Ook wordt er veel in de tuin gewerkt. Wij hebben een eigen moes- en thee tuin. In de winter komen de snoei werkzaamheden hiervoor in de plaats. Wanneer cliënten dit leuk vinden worden er lekkere taarten gemaakt in onze eigen professionele keuken. Ook hebben we een mooie werkplaats waar we de mogelijkheid hebben om te knutselen of te werken met hout om daar bijvoorbeeld vogelhuisjes van te maken.

voor wie?

Zorgboerderij Boerewille biedt dagbesteding aan volwassenen met lichte psychiatrische problematiek of lichte verstandelijke problematiek.

Neem contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat wij voor u kunnen doen.

Zorgboerderij
2017-zorgboerderij

met plezier

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten met plezier naar hun werk gaan en dat zij het gevoel hebben dat ze er toe doen. Hierbij speelt deelname in de maatschappij een grote rol; onze cliënten komen niet alleen bij ons werken, maar komen ook voor sociale contacten. Gemoedelijkheid is een belangrijk uitgangspunt bij ons op de zorgboerderij. Iedereen doet het werk op zijn manier in zijn eigen tempo.

benieuwd naar de mogelijkheden?

De groepsgrootte is variërend tussen de 4 en 8 cliënten per dagdeel.
Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Zorgboerderij Boerewille
Zorgboerderij Boerewille
Zorgboerderij Boerewille
Zorgboerderij Boerewille
Zorgboerderij Boerewille
Zorgboerderij Boerewille